Home / Nieuws / Acties & Projecten / Moeders met baby voor Mamaboom

Moeders met baby voor Mamaboom

door Felice Veenman, www.babyenkind.nl.
Eigenlijk schaam ik me: zo’n mooi project als mamaboom: en ik had er nog nooit van gehoord. Mag ik me even voorstellen? Felice Veenman van eigenares van BabyenKind.nl. Een website met informatie over moeder worden en moeder zijn. Dagelijks voorzien van de nieuwste informatie op de gebieden van zwangerschap, fertiliteit en  de ontwikkeling van 0 weken tot 5 jaar van kinderen.

Op babyenkind, een site die al meer dan 10 jaar bestaat, komen moeders samen om te praten over wat ons moeders het meeste bezighoudt: onze kinderen! Vanaf de zwangerschap tot dat de kinderen soms wel 10 jaar zijn, blijven  moeders naar ons forum komen. Er ontstaan hele internet vriendschappen, die af en toe ook nog ‘real life’ worden. In al die uitwisseling is natuurlijk ook plaats voor goede doelen. Zo hebben we ook een aantal verhalen van www.worldvision.nl in het MoederMagazine staan. Maar eerlijk is eerlijk : onze focus ligt dicht bij huis en niet ver weg.

Maar daar gaan we verandering in brengen! En ik beloof bij deze dat we aan de eerstvolgende actie van Mamaboom op het forum uitgebreid aandacht zullen schenken. Onze kookhoek bijvoorbeeld is een druk bezochte plek,  daar waren vast wel moeders geweest die mee hadden willen doen met de kookmaand voor het microkrediet! En zou je moeders nu het belang van speelgoed uit moeten leggen? Ik denk het niet. Zij zullen van harte de uitgangspunten van de IKEA-foundation onderschrijven.

Kortom : babyenkind gaat ervoor.  Met 55.000 bezoekers per maand, moet dat toch iets opleveren? Wij kijken er naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.