Rijksmuseum rondleiding van Microkrediet voor moeders

rijksmuseumRijksmuseum: op 6, 13 en 20 maart 2016 organiseert Microkrediet voor Moeders in samenwerking met Michelle van Aggelen een aantal bijzondere rondleidingen door het Rijksmuseum in Amsterdam; een unieke manier om dit museum op een andere manier te leren kennen.

Reguliere en familie rondleiding

Van Rembrandt tot Van Gogh, van het Melkmeisje tot Michiel de Ruyter. Alle hoogtepunten komen voor bij in een wandeling kriskras door het grootste museum van Nederland. In één middag krijg je een mooie selectie voorgeschoteld van wat het museum allemaal te bieden heeft op het gebied van kunst en geschiedenis. Van de Middeleeuwen tot nu.

Rijksmuseum gebouw rondleiding

Tijdens de rondleiding door het gebouw, leer je de belangrijkste plekken en verhalen kennen waardoor je het museum met andere ogen gaat bekijken. Tijdens deze rondleiding word je verrast door dit zeer uitgesproken museum, dat architect Pierre Cuypers in de 19e eeuw ontwierp. Tijdens de opening in 1885 was dit het grootste gebouw van Nederland en het eerste officiële museum.

Data rondleidingen

Microkrediet voor MoedersRijksmuseumgebouw rondleiding: 6 Maart 13:30 – 14:30 of 15:00 – 16:00 (vanaf 12 jaar)
Reguliere rondleiding Rijksmuseum hoogtepunten: 13 Maart 13:30 – 14:30 of 15:00 – 16:00 (vanaf 12 jaar)
Familie rondleiding: 20 Maart 13:30 – 14:30 (alle leeftijden)

We verzamelen 5 minuten voor de start van iedere rondleiding bij de ronde infobalie in het Atrium van het Rijksmuseum. Van te voren is het handig als je je jas al bij de garderobe hebt opgehangen.

Wil jij deelnemen aan een van deze rondleidingen? Stuur dan een email naar Mariken van den Boogaard, Partner Manager Microkrediet voor Moeders.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.