Droomkaart bestellen

Om je dromen sneller uit te laten komen, helpt het als je een plan hebt. En zodra je weet wat je wil bereiken, is heb belangrijk dat met de wereld te delen. Gewoon, omdat anderen je dan kunnen helpen. Op de meest onverwachte manieren.

Als je de eerste stap zet, rolt de weg zich voor je uit!

Dromen opschrijven

Je dromen opschrijven is ook een belangrijk onderdeel van succes. Als je het net bedacht hebt, maar ook verder op je pad. Het is altijd goed om je dromen goed op een rijtje te hebben. Daarom bracht ik de Mamaboom! Droomkaart uit. Voor elke kleine en grote dromer.

Elke dag je dromen zien

Schrijf je dromen op de Mamaboom! Droomkaart en hang de kaart op een plek waar je deze elke dag ziet. Dan kan je nooit vergeten waar je naartoe wil werken. Als herinnering en affirmatie helpen de kaarten je om sneller je doelen te bereiken.

Mamaboom! Droomkaart kopen

Je kan de kaarten bestellen voor 5,95 euro per stuk. Stuur een mailtje naar info@mamaboom.nl met in het onderwerp ‘Droomkaart bestellen’. Dan hoor je snel van mij!

(LET OP: op dit moment heb ik nog slechts enkele droomkaarten op voorraad. Maar ze liggen bij de drukker. De levertijd is dus wel wat langer dan normaal.)