Wat kun jij doen?

Mamaboom! maakt dromen waar! Mamaboom! gaat over dromen. En deze delen met de wereld. Je kunt op deze website tegen betaling jouw droom plaatsen. Droom je mee? De opbrengst gaat naar Microkrediet voor moeders.

Plaats jouw droom
Plaats jouw droom op deze site en deel hem met de wereld. Zo komen dromen uit! Stuur een mailtje met jouw droom naar info@mamaboom.nl EN betaal minimaal 10 euro via Triodos Bankrekening NL84TRIO0390337196, ter attentie van Stichting Microkrediet voor Moeders in Utrecht, onder vermelding van ‘Mamaboom! droom’. Je helpt daarmee de dromen van ondernemende vrouwen in Azië, Afrika en Zuid-Amerika uitkomen. Want jouw geld gaat direct naar microkredieten voor ondernemende vrouwen daar. Als je een specifieke vraag hebt met betrekking tot jouw droom, mag je ook een oproep doen. Dan maak je het praktisch en concreet én maak je des te meer kans dat iemand je bij jouw droom kan helpen. Plaats daarom duidelijk jouw naam en contactgegevens bij je droom!

Alvast heel veel dank namens de ondernemende vrouwen uit Azië, Afrika & Zuid-Amerika!

Een reactie

 1. Gisteren, op de Powerdag van Vrouw&Passie in Maarssen, heb ik Vivienne gehoord over haar droom, de Mamadroom, en ze had nog zoveel meer willen vertellen.
  Wat ik me helemaal kan voorstellen.

  Vivienne heeft mij ook weer dichter bij mijn droom gebracht. Het is mijn droom om mensen weer blij te maken met zichzelf, blij maken met hun prachtige talenten. Het is mijn droom om mensen te helpen blij te zijn met zichzelf zodat ze met plezier leven, werken of naar school gaan!

  Iedereen en overal, vrouwen, mannen, jongens en meisjes, van Oost naar West en Noord naar Zuid.

  Dank voor de inspiratie Vivienne!

  Droomgroet,

  Cockie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.