Stichting Mamaboom officieel!

Het is zover! Sinds afgelopen vrijdag 20 augustus is Stichting Mamaboom! Officieel. De akte is getekend en de bestuursleden zijn ingeschreven. Bij een notariskantoor in Utrecht vond dit officiële moment plaats.

Na afloop dronken we bij onze vrienden van Karel V in Utrecht een lekkere koffie en maakten we de eerste foto’s van het voltallige bestuur. Onder een Aziatische Plataan, de grootste Mamaboom van Utrecht.
’s Avonds diezelfde dag ontving ik het bestuur bij mij thuis en dronken we nog een bubbeltje om te vieren, voordat we serieus ons over het ontwerp van Logo en website gingen buigen en alle andere punten op de agenda. Hoera! voor stichting Mamaboom!

4 reacties

 1. Josje Feller | Vrouw&Passie

  Jaaah! Gefeliciteerd!! We hebben al 457 aanmeldingen voor de Powerdag en zoals afgesproken doneren we een groot deel van de opbrengst aan Mamaboom!

 2. Gefeliciteerd, Vivienne! Van droom naar werkelijkheid. En dan de powerdag. De cirkel wordt rond. Wanneer is je eerste trip??

  Warme groet uit de Berghut!
  Nel

 3. We hopen mei 2011 de eerste reis te gaan maken om het geld op zijn plek te brengen en de ondernemende vrouwen en hun kinderen in beeld te brengen met hun dromen! Maar er is nog een heel traject daarvoor met nieuwe website en ontwerp en indeling, flyers, optuigen organisatie, belastingdienst, Financien, fondsen werven en natuurlijk een eerste geschikt project aanwijzen… Geweldig proces. En de Powerdag van Vrouw & Passie daar zijn wij ook heel blij mee, want die gaan doneren aan Mamaboom! Helemaal fantastisch en knap hoe Josje dit evenement uit de grond stampt, petje af!
  Liefs, Vivienne

 4. Ja, gaaf he!
  Waarom zet je deze site niet voort, Viev? Duidelijk, doelmatig, gemakkelijk verslag uit te brengen, huisstijl eroverheen. Ik zou het niet moeilijker maken! Ik wil je er wel bij helpen, als je niet zo goed weet hoe.
  x Nel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.