Free a Girl acties & meedoen!

Free a Girl is een noodhulporganisatie die zich inzet om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden, op te vangen en daders veroordeeld te krijgen. De afgelopen 6 jaar hebben wij bijgedragen aan de bevrijding van 3.246 meisjes uit bordelen in Azië.

BEVRIJDINGSACTIES

Onze collega’s in India en Nepal hebben in januari diverse succesvolle bevrijdingsacties uitgevoerd. Zo is zijn er tijdens een drie uur durende mega-actie zijn 41 meisjes bevrijd uit twee bordelen in Mumbai, India. Eenenveertig meisjes! De mensenhandelaren en de bordeelhouders zijn gearresteerd.

JOJANNEKE IN DE PROSTITUTIE

In 4 afleveringen heeft Jojanneke van den Berge onderzocht hoe het nu echt zit in de wereld van de prostitutie. Zo is in de laatste aflevering te zien hoe jonge vrouwen naar Nederland worden verhandeld en gedwongen tot prostitutie.

RESTAURANTS GEZOCHT

De actie Lock me Up – Free a Girl zal dit jaar wederom groter worden met meer deelnemers & restaurants. Hiermee kunnen we een nog hogere opbrengst genereren om onze bevrijdingsteams te blijven steunen en mogelijk uit te breiden. Dit jaar vindt de actie plaats van 2 t/m 6 juni. Als deelnemend restaurant steun je Free a Girl, ben je maatschappelijk betrokken, genereer je media-aandacht, vergroot je de naamsbekendheid en meer. Doe mee, net als De Haven van Zandvoort, Las Palmas & Ai Uchi.

Geïnteresseerd of heb je tips voor een restaurant die niet mag ontbreken? Stuur dan een mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.