Help anderen fietsen, financier vanaf 4 euro een ‘vierfiets’

Help jij mensen met een beperking fietsen op een mooie lentedag? Dat kan al door vanaf 4 euro een bijdrage te doen aan de zogenaamde ‘vierfiets’. Dit is een mooi project waarbij initiatiefnemers Sjoukje Ziel en Christian Suurmeijer uit Amersfoort ook leuke tegenprestaties hebben geregeld voor iedereen die meehelpt. De actie loopt nog maar vier dagen tot en met eind februari 2015, dus kom snel in actie!

De fiets

De BuitenGewoonFiets is een speciale vierpersoonsfiets die zorginstellingen en particulieren met elkaar delen. Voor mensen met een fiets(beperking). Deze fiets maakt het mogelijk dat iedereen lekker kan fietsen, van gehandicapte kinderen tot senioren. Zodat ook zij de wind in hun haren en de zon op hun huid kunnen voelen.

Het project

Om dit project te kunnen realiseren zijn we sinds half december bezig met een crowdfundingstraject. Je kunt meedoen met een gift van € 4 of meer. Jouw steun maakt fietsen mogelijk voor iedereen en je ontvangt zelf ook iets leuks. Kijk hier voor meer informatie en de verschillende mogelijkheden!

De tegenprestaties

We hebben leuke tegenprestaties voor je geregeld. Zoals het Bijzonderplekje Stedengidsje en Bijzonderplekje Boek, een gratis proefnummer van de Vogelvrije Fietser van de Fietsersbond, een gratis lidmaatschap van VriendenopdeFiets en voor de hogere bedragen je (bedrijfs)naam op de fiets en een gezellig middagje fietsen in de omgeving van Amersfoort met een tussenstop bij een leuke theetuin. Kijk hier voor de verschillende fundingsmogelijkheden en de bijbehorende tegenprestaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.