Wie maakt ontwerp & huisstijl voor Mamaboom?

Op deze post hebben vele mensen en bedrijven enthousiast gereageerd, heel veel dank daarvoor. Lees hieronder wie deze taak op zich gaat nemen! Voor onze Stichting Mamaboom zijn we op zoek naar een designer, die de huisstijl kan ontwerpen voor Mamaboom. Het gaat voorlopig alleen om de website. Ben jij ondernemer en sta jij achter dit initiatief? Wil jij ook graag ondernemende vrouwen in ontwikkelingslanden steunen? Dat kan door jouw expertise in te zetten! Neem contact op met Vivienne Westerhoud via info@haareigenzaak.nl. Alvast bedankt!

3 reacties

 1. Mireille den Hartog

  Hoi Vivienne,
  hoorde via Marianne van Laarschot dat je een grafisch ontwerper zoekt voor een huisstijl en een ontwerp voor een website. Ik heb sinds kort mijn eigen ontwerpstudio aan huis dus kan ik je eventueel van dienst zijn.

  Ik denk dat je eerst moet denken aan een logo, die datgene uitdraagt wat je wilt met mamaboom, een goede positionering.
  Daarna gaan kijken naar huisstijl waarvan de website een onderdeel is.
  Ik ben toch ook van mening dat je iets moet hebben van drukwerk, al was het maar een visitekaartje en een flyer c.q. folder waarin je uitlegt wat je wilt met mamaboom. Met name om sponsoren te verkrijgen, je kunt dan iets achterlaten en zij kunnen er nog wat over lezen

  Misschien kunne we eens een afspraak met elkaar maken om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.
  Ik hoor graag van je.

  Groetjes Mireille den Hartog
  UNE ontwerpstudio

 2. waarom stel je deze vraag niet op twitter? Dan kan iedereen deze doortwitteren en heb je zo iemand die je, eventueel kostenloos, verder kan helpen met je fantastische project 🙂

 3. Voor het ontwerp van ons Mamaboom! logo en flyers én Mamaboom-droomkaarten hebben wij Anthony Meulendijk van Aplus Studios bereid gevonden dit op te pakken. Wij zijn erg blij en benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.