Zondag 14 april zwemmen Nederlandse vrouwen voor Indiase waterput in zwembad Kwekkelstijn

Zondag 14 april as is er een groot event; “Female leaders zwemmen voor schoon drinkwater” hierin  zwembad Kwekkelstijn te Rosmalen van 15.00 tot 16.30 uur. Het doel is  zoveel mogelijk sponsor geld in te zamelen voor een waterput voor de Yanadi in India. Hoe meer deelnemers en sponsoren, hoe hoger de opbrengst.

Female Leaders for water
21 vrouwen reisden vorig jaar naar India en kwamen in contact met de Yanadi gemeenschap.  De ‘female leaders for water’ maken zich hard voor de gemeenschap en stellen als doel vóór 3 november 2013 (Diwali, Indiaas nieuw jaar) 15.000 euro in te zamelen. Van dat bedrag wordt een waterinstallatie gebouwd in het Yanadi dorp. Een enorme verbetering voor de gezondheid van de gemeenschap én zo hebben ze meer tijd om voor een inkomen te zorgen.

Voor meer info kijk op de Facebook pagina  http://www.facebook.com/pages/Femaleleadersforwater/561351890548992?sk=info

Annemie Schuitemaker, een van de initiatiefneemsters
“Tijdens mijn reis vorig jaar naar India, georganiseerd door LOF en Microkrediet voor Moeders, heeft het enorm trieste verhaal vd Yanadi community in Pothulapalli mijn hart geraakt en heb ik mij, samen met de andere female leaders, verbonden aan het realiseren van een waterinstallatie voor deze gemeenschap. Voor 3 november 2013 (Indiaas nieuwjaar) willen wij €15.000,- hebben ingezameld”.

Er zijn twee mogelijkheden om deel te nemen, namelijk door actief mee te zwemmen en/of te sponsoren! Uw bijdrage kan overgemaakt worden naar bankrekeningnummer 25 48 17 076 t.n.v. Hesselmann-Balistreri o.v.v. Waterinstallatie Yanadi.

Actief meezwemmen en je laten sponsoren, dat kan uiteraard ook en dat is het mooiste. Mail dan naar femaleleadersforwater@gmail.com. 

Wie wil zich actief inzetten voor dit mooie doel?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.