Koop jouw droomauto vandaag nog!

koop jouw droomautoJe leest het vast vaker. Van uitstel komt afstel. Je dromen laten wachten is nooit een goed idee. Als je ergens van droomt is de beste strategie om daar elke dag mee bezig te zijn. Het zijn niet voor niets je dromen. Natuurlijk kun je niet elke droom van de ene op de andere dag uit laten komen. Maar elke dag iets doen om een stapje dichter bij te komen? Dat kan wel! Hoe doe je dat dan? Die droomreis realiseren, een carrière switch maken of jouw droomauto kopen? Soms moet je sparen, soms moet je terug naar school. Maar het belangrijkste is dat je ruimte maakt in je leven voor het nieuwe. Als je een droomauto wilt kopen, doe je er trouwens goed aan om dat vandaag nog te doen. Dat scheelt je veel geld!

Koop jouw droomauto voor de bpm omhoog gaat!

Per 1 september 2018 gaat de bpm omhoog voor benzine en diesel auto’s. Daarmee stijgt dan ook de premie van je autoverzekering. Deze is namelijk afhankelijk van de nieuwwaarde van je auto. Op HaarAuto.nl lees je meer informatie hierover. Independer zocht uit wat er gaat veranderen. Hoe meer vervuiling een auto geeft, hoe hoger de bpm zal uitvallen. Ben je een ondernemer en heb je een bestelauto? Dan mag je de bpm terugvorderen bij de Belastingdienst. Als je dit doet, kun je je auto voor een lager bedrag verzekeren. Koop je voor 1 september 2018 een nieuwe auto en kies je voor een autoverzekering met een nieuwwaarderegeling? Dan scheelt dat in de premie. Dus koop jouw droomauto vandaag nog!

De reis van je dromen maken?

Is jouw droom meer ervaringsgericht? En wil je de reis van je dromen maken? Dan is sparen een goed idee. Je kunt je uitgavepatroon onder de loep nemen en systematisch snijden in de vaste kosten. En bij elk extraatje denken aan je grote reis. Je kunt ook aan het begin van de maand een deel van je salaris al apart zetten. Dat helpt. En is niet geld, maar juist tijd de reden dat je die reis nog niet gemaakt hebt? Kijk dan hoe je tijd vrij kunt maken. Laat meer los. Delegeer en vertrouw erop dat je nooit onmisbaar bent. En je kunt bovendien vanuit alle uithoeken van de wereld contact houden met het thuisfront. Tijd is meer een mindset. Bovendien hoeft een droomreis niet maanden te duren. Je kunt deze ook in stukjes knippen. Ik ben dol op roadtrips en besloot onlangs dat ik in eigen land ga beginnen. De drempel is dan laag. En ik kan gaan ervaren wat ik er nu zo leuk aan vindt. Het is het ontdekken. Wat kom ik na de volgende bocht weer tegen? En welke pareltjes liggen er verscholen als je van de grote weg af gaat?

Nieuwe carrière kiezen kan altijd!

Je hebt gestudeerd of een vak geleerd. En je werkt daarom in een bepaalde functie. De tijd dat we ons hele leven hetzelfde blijven doen is voorbij. Droom jij van ander werk? Ga er dan voor! Loop eerst een stage of werk parttime in de andere functie. Zo weet je dat je het echt leuker vindt dan wat je doet. Wil je ondernemen? Dan kun je dat ook naast je werk langzaam opzetten. Ga wat uren minder werken en zoek uit of het goed voelt voor jou. Er gingen je velen voor. Het belangrijkste is dat je er ruimte voor maakt in je leven. Heb je geen geld, spaar dan of begin klein. En als je idee goed is, kun je wellicht geld van investeerders ophalen. Zorg er in elk geval voor dat je elke dag een stap zet in de richting van je doel. Dan zul je zien dat je na een jaar een heel stuk verder bent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.