Succes vieren met kaart of cadeautje

door: Vivienne Westerhoud.
Succes vierenStel, je probeert jouw ultieme droom te bereiken. Je zet je er dagelijks voor in en richt elke dag jouw energie en aandacht op het eindresultaat. Dat is hartstikke goed. Je komt daardoor waarschijnlijk elke dag een stapje richting het gewenste eindresultaat. Maar vergeet je niet iets? Vier jij je successen wel? Niet alleen het eindresultaat is het vieren waard. De stappen en mijlpalen die je tussentijds maakt zijn net zo belangrijk om te vieren. Het helpt je zelfs om eerder je doel te bereiken!

Succes vieren geeft een positieve boost

Door ook kleine successen te vieren op weg naar een groter doel, help je jouw doel eerder bereiken. Hoe werkt dat dan? Vieren is te vergelijken met ‘dankbaarheid’ en dankbaar zijn voor iets dat je al hebt, geeft een gevoel van vertrouwen. Je hebt de mijlpaal bereikt en slaat als het ware een paal in de grond, een vlag op de kaart: dat neemt niemand je meer af. Dat is bereikt en van daaruit kun je verder bouwen. Succes vieren geeft vertrouwen in de weg. Vertrouwen dat elke volgende stap, die nodig is om jouw droom te bereiken, ook gezet zal kunnen worden. Succes vieren geeft je de moed en het vertrouwen om door te gaan. En er is niets zo effectief in jouw streven naar succes als het hebben van vertrouwen. Dat straal je uit, dat beïnvloedt jouw keuzes, jouw gehele communicatie. Het helpt je succesvol te blijven, het brengt je in ‘flow’. Doen dus!

Hoe vier jij jouw succes?

KaartwereldIk ben wel benieuwd hoe anderen hun succes vieren. Mijn dromen en doelen liggen deels binnen mijn eigen bedrijf. En omdat ik alleen werk, vier ik mijn successen meestal met vriendinnen. Dan bestel ik een fles met bubbels en drinken we in de stad een glas (of twee), terwijl ik uit de doeken doe wat ik bereikt heb. Daarna gaan we dansen en lachen tot het licht wordt. En bij kleine successen bestel ik soms een bos bloemen voor mijzelf. Soms heb ik een succes te danken aan een samenwerking en verstuur ik een mooie kaart via Kaartwereld.nl. Zij versturen ook kleine cadeautjes en bloemen. De service is goed en je kunt bij alles wat je verstuurt een persoonlijke boodschap toevoegen. Ook voor jezelf. Want je kunt ook jezelf inspireren en nieuwe moed geven, door de juiste woorden. En door stil te staan bij wat er allemaal al goed gaat. Veel succes en geniet ervan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.