Boekverkoop voor sponsoring vrijwilligers in Zambia

Lune Kuipéri en Nadia van Kleef hebben een droom. Zij willen net als vorig jaar in hun zomervakantie kinderen helpen in Afrika. Vrijwilligerswerk met zieke kinderen dit keer. Toen ik het hoorde was ik gelijk enthousiast. Ik verkoop daarom voor de sponsoring van deze gedreven meiden 7 boeken voor dit goede doel. Wil jij een boek kopen? Doe dan hieronder een bieding op het boek vanaf 10 euro. De hoogste bieder krijgt het boek thuisgestuurd. Deze actie loopt tot 23 maart 2015. En heb jij ook een leuk idee om deze meiden te sponsoren? Stuur dan even een mail, dan brengen wij je in contact met hen! En wil  je met een donatie helpen, dan kan dat natuurlijk ook via INGBank nummer NL62 INGB 0001 4446 89 t.n.v. L. Kuiperi. Lees hieronder meer over het project waar zij naartoe gaan om de handen uit de mouwen te steken en bekijk de boeken die je kunt kopen om hen te helpen erheen te vliegen!

Help samen met ons de kinderen in Zambia

Wat ons beweegt
‘Wij zijn Lune Kuipéri en Nadia van Kleef. Beiden bijna 18 jaar en we zitten in VWO 6.
Omdat wij voor anderen iets willen betekenen, iets nuttigs willen doen, hebben wij besloten zomer 2015 een aantal weken als vrijwilliger te gaan werken in Livingstone, Zambia. Naast dat we het belangrijk vinden om iets waardevols voor een ander te doen, biedt het ons de kans om nieuwe leerervaringen op te doen en bestaande kennis en vaardigheden uit te breiden. Via African Impact gaan wij daarom aan de slag met verschillende soorten projecten zoals een onderwijs project en een medisch project.’

Over het Community Development Project

‘Ons project richt zich op het dorpje Livingstone. Er is daar veel armoede, misbruik, HIV/AIDS en een tekort aan geschoolde werknemers in de gezondheidszorg en leraren. Ongeveer 60% van de kinderen is HIV positief en een groot deel heeft Malaria. In de ochtenden zullen wij een bijdrage leveren aan een Health Care Project en een Onderwijs Project, waarbij wij helpen in een kliniek of op lokale scholen. In de middag hebben wij een zeer gevarieerd programma, wij zullen dan bijvoorbeeld de kinderen op school helpen met Engels, lezen, wiskunde of knutselen. Maar ook zullen wij bezig zijn met het bezoeken van zieken, medicijnen langsbrengen en de zieken helpen met dagelijkse activiteiten. Ten derde zullen we ook druk bezig zijn met scholen te bouwen en te verven. Dit is erg belangrijk zodat alle kinderen de mogelijkheid hebben om naar school te gaan. Ten slotte zullen wij ook nog de kinderen helpen met lezen, zodat ze hierin gestimuleerd worden en dit goed is voor hun ontwikkeling.’

Koop een boek & sponsor daarmee Lune en Nadia
Mamaboom & mamas.nl kregen van diverse uitgevers boeken toegestuurd. Daarmee kunnen wij nu dit mooie doel steunen! Hier volgen de boeken die vanaf 10 euro te koop zijn voor het goede doel. Wil jij bieden? Doe dat dan onderaan dit bericht. Als je geen email adres achter wilt laten op internet, stuur dan even een mail met jouw bod naar info@mamaboom.nl. Zet er duidelijk bij voor welk boek jouw bod bedoeld is!
Na 23 maart gaat het boek naar de hoogste bieder. Wij vragen dan wel ook een bijdrage voor de verzendkosten. Doe je mee? Maak jij dromen waar!

Een reactie

  1. hieronder kun je dus een bod doen! Veel plezier en succes!
    Groetjes, Vivienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.