Zichtbaar in Google met jouw missie

Zichtbaar in GoogleHeb jij jouw missie al gevonden? Een nieuwe onderneming, een goed doel? Of wil jij een podium voor jouw kunstzinnige passie? Als je jouw dromen met de wereld deelt, rolt de weg zich voor je uit. Het is dus belangrijk om zichtbaar te zijn. Daarvoor kun je met je website SEO ofwel zoekmachine optimalisatie goed gebruiken. Zodat de juiste mensen jou gaan vinden. Het is een belangrijk onderdeel van jouw online marketing. Maar wat is SEO eigenlijk en kun je dit ook uitbesteden? We vroegen het de online marketing specialist Marc van Traffic Today.

Google Ads specialist

Google Ads is het advertentieprogramma van Google. Een onmisbare tool op het gebied van online marketing, want met Google Ads kunnen bedrijven reclame maken via tekstgebaseerde zoekadvertenties, grafische display-advertenties, YouTube-videoadvertenties en in-app mobiele advertenties. Benieuwd wat een Google Ads specialist voor jou kan betekenen? Marc vertelt het je graag.

De voordelen van een Google AdWords specialist

Met Google AdWords kun je adverteren in de zoekresultaten van Google. Het grote voordeel van zoekmachine adverteren is dat je direct hoog in Google rankt en je dus gelijk meer bezoekers op je website krijgt. Je kunt zelf kiezen op welke termen je gevonden wilt worden en een Google AdWords specialist zorgt ervoor dat jouw advertentie wordt getoond zodra een Google gebruiker de zoekwoorden intypt waar jij op gevonden wil worden. Het is met Google Ads ook mogelijk om te targetten op regio, leeftijd, geslacht en apparaat. Daarbij geldt dat je pas hoeft te betalen per werkelijke klik. Daarnaast heb je zelf dagelijks het maximale budget in handen.

Strategie bepalen

Wij raden je aan om een samenwerking aan te gaan met een online marketing bureau zoals Traffic Today. Dit bedrijf is de Google Ads specialist die je graag helpt bij het bedenken en uitvoeren van een geschikte strategie. Een team van SEA-specialisten staat dan paraat om je resultaten in te zien en om deze te verbeteren. Het is prettig dit over te laten aan specialisten die zich dagelijks bezighouden met Google Ads. Aan de hand van wensen, doelen en een budget wordt er een strategie op maat gemaakt.


LEES OOK: Succes vieren in je eentje of met je team. Waarom en hoe?


Ga dat podium op

Natuurlijk kun je ook zelf aan de slag om jouw website te optimaliseren voor Google. Je kunt zelf al veel doen om jouw website gevonden te laten worden. Je leest daar binnenkort meer over op haareigenzaak.nl. Meld je aan voor de Haar eigen Zaak! nieuwsbrief. Dan houden we je op de hoogte. Wat je ook doet, zorg ervoor dat je in elk geval dat podium opgaat. Daar waar iedereen je kan zien. Dat is de plek waar jij jouw droom vorm kunt gaan geven. Het hoeft niet letterlijk een podium te zijn, maar zorg dat je zichtbaar bent. Ook als dat spannend voelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.