Gelukkig zijn!? Apps die je helpen gelukkig te zijn

Gelukkig zijn? Geluk straal je uit

gelukkig zijnIedereen wil gelukkig zijn. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe kun jij er zelf voor zorgen dat je gelukkig bent? Omdat we in het mobiele tijdperk leven, zetten wij een aantal handige apps voor je op een rijtje die je hierbij kunnen helpen. Zowel voor een iOs als Android beschikbaar.

soChicken

Bij soChicken broeden ze op een leuker leven. Het soChicken team geeft praktische en eenvoudige tips aan iedereen die het maar wil horen. Zo helpen ze jaarlijks miljoenen mensen om gelukkiger en gezonder te leven, meer zelfvertrouwen te krijgen, te genieten van de kleine momenten en hun dromen waar te maken. Heb jij een steuntje in je rug nodig? Download dan de soChicken app en be happy!

Proud2bme

Geluk straal je uitSinds een half jaar is er de Proud2Bme App. Via deze app kun je blogs lezen over gezondheid en schoonheid en vragen stellen (of antwoorden op andermans vraag) via het forum. Maar het fijnste aan deze app is dat je doelen voor jezelf kunt instellen en deze kunt afvinken wanneer ze behaald zijn. Hoe beter het gaat, hoe meer ‘badges’ je haalt. Een echte motivator dus. Wanneer het even niet lekker gaat en je graag hulp wilt hebben van bijvoorbeeld een diëtist, kun je naar hulp in jouw omgeving zoeken. Upload foto’s van je voortgang en motiveer jezelf en anderen om door te zetten. Trots? Geef elkaars foto dan een hartje!

iWish

Heb jij al een bucketlist? Een lijst met doelen die je bereikt wil hebben, dromen die je uit wil laten komen en ideeën die je altijd al eens hebt willen uitvoeren? Maak er nu een met de iWish app. Hier zijn meer dan 1200 ideeën verzameld die je helpen bij het naleven van deze doelen. Onderverdeeld in de categorieën wellness, reizen, sporten, relaties, carrière, plaatsen die je wilt zien, gezondheid en persoonlijke ontwikkeling. Tips, adviezen, feiten, stappenplannen, een voortgangsmeter, moodboards, inspirerende quotes en nog veel meer. Haal het maximale uit je leven met de iWish app!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.