Geluk, hoe belangrijk vinden we dat eigenlijk?

GelukKlopt ons ‘businessplan’ van het leven wel? Tulku Lobsang, auteur van het boek Niets groter dan geluk, oefeningen voor een liefdevol leven denkt van niet! Net verschenen is het boek ‘Niets groter dan geluk’, van de boeddhistische meester Tulku Lobsang. Ontdek de krachtige wijsheid van deze jonge, boeddhistische meester en gebruik zijn kennis en oefeningen om jezelf een dieper begrip van liefde en geluk te geven.

Wat is belangrijk in het leven?

In dit boekje stelt Lobsang ons de vraag wat het belangrijkst is in het leven. In onze huidige samenleving staat een comfortabel leven boven aan onze wensenlijst. Maar zelfs het meest comfortabele leven met veel geld en een overvloed aan spullen maakt de meeste mensen niet gelukkig. Ons ‘businessplan’ voor het leven klopt niet’.

Hoe word je gelukkiger?

Lobsang toont ons dat er daadwerkelijk praktische stappen te nemen zijn om gelukkiger te worden. In duidelijke taal geeft hij drie manieren van oefenen waarmee je meer liefde kunt gaan ervaren. Meer liefde betekent meer geluk in je leven. En dát is wat het leven zin geeft, aldus Lobsang.

Liefde en geluk

Doordat Tulku Lobsang over de hele wereld lesgeeft, kent hij als geen ander de westerse mentaliteit. Met veel humor kaart hij dan ook diverse onderwerpen aan waar we mee te maken hebben in ons dagelijks leven, én die onze beleving van geluk beïnvloeden. Zo geeft hij de lezer inzichten waarmee ze vastgeroeste (gedachten)patronen kunt herkennen en doorbreken. Op die manier geeft Lobsang in dit boekje inzichten die de lezer een dieper begrip van liefde en geluk brengen.

Tulku Lobsang Rinpoche

Geliefd Boeddhistische meester en gerenommeerd Tibetaans arts

Tulku Lobsang Rinpoche is een geliefd Boeddhistische meester en gerenommeerd Tibetaans arts. Hij baseert zijn onderwijs op de oude Tantrische kennis die het fundament is van het Tibetaans boeddhisme, geneeskunde, astrologie en veel populaire helingstechnieken. Op jonge leeftijd maakte hij al op velen indruk vanwege zijn helende krachten. Als 13-jarige werd hij herkend als de 8e incarnatie van de Nyentse Lama. Hierop volgden vele jaren van intensieve studie ter verdieping van zijn kennis en wijsheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.