De droom van Annemieke, werken met Zuid Afrikaanse ondernemende vrouwen!

Ik droom ervan om met mijn -Zuid Afrikaanse- kinderen een jaar in Zuid Afrika te wonen en daar startende teams van zwarte, vrouwelijke ondernemers te brengen tot de meest effectieve vorm van samenwerken. Waarom? Het is wat ik graag doe. En omdat er zoveel potentie zit in dat land. En omdat de mensen een veerkracht tonen waarbij we ons in Nederland niets kunnen voorstellen. Daar wil ik mijn kinderen ook graag kennis mee laten maken. Het is een deel van hen.

Tja, obstakels zijn er wel: ingangen in Zuid Afrika en omzetgarantie. Want ik ben ondernemer en moet mijn gezin onderhouden.

Maar misschien zijn er mensen die hier ervaring mee hebben, financiële oplossingen voor kennen, ideeën hebben. Laat ze weten! Bedankt voor het meedenken alvast!

Hartelijke groet,

Annemieke Figee, www.pirouette.nl
Pirouette helpt managers en teams die meer daadkracht, lef en focus nodig hebben om tot optimale resultaten te komen.
Pirouette richt zich op organisaties met een idealistische inslag waar dienstbaarheid voorop staat, maar niet tegen elke prijs ingezet kan worden.

Een reactie

  1. Beste Annemieke,
    Wat een mooie droom heb je! Ik snap dat je een bepaalde vorm van inkomenszekerheid nodig hebt. Als ondernemer ben je in Nederland ook niet altijd gegarandeerd van werk. Wellicht kun je via de KvK of Ambassade of andere instantie eerste solliciteren. Zo weet je zeker dat je daar een klus hebt. Je huis hier in Nederland kun je verhuren, zo heb je geen kosten die doorlopen. Ik hoop dat veel mensen je waardevolle tips kunnen geven!!
    groetjes, Vivienne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.