Dromen op de bank over jouw toekomst

Dromen op de bank

Dromen op de bank. Doe jij dat wel vaak genoeg? Een comfortabele bank in huis met een mooi uitzicht, kan je veel inspiratie brengen. Want sta jij wel vaak genoeg stil bij wat nu werkelijk jouw ultieme dromen zijn? En werk je eraan om deze stap voor stap waar te maken? Alle verandering start in het NU. Het verleden kun je immers niet veranderen en de toekomst is er nog niet. Maar je kunt wel NU kleine of grotere dingen in je dagelijkse leven veranderen om in de toekomst jouw droomleven te realiseren. Heb je het op dit moment naar je zin in je eigen huis? Is het een inspirerende omgeving? Waarin je alvast het idee van jouw droomleven in het klein kunt voelen? De kleur aan de muur en de meubels in je huis kunnen daar al aan bijdragen. Ze herinneren je dan elke dag aan je doelen en dromen.

Dromen op de bank

Dromen op de bank lijkt nutteloos. Maar een ultieme relaxplek in je huis helpt jou wel om je droomleven vorm te geven. In gedachten. Kijk eens naar wat comfortabele lounge banken. Zijn er ontwerpen bij, die passen bij jouw droom? En kun je deze in jouw woning op een plek zetten, die inspireert? Inspireert om te dromen over wat echt bij jou zou passen in je leven. Misschien ben je al best ver met jouw droomleven. Maar het kan ook zijn dat je hier en daar een andere afslag hebt genomen. Misschien sta je voor een nieuw begin, omdat de kinderen uit huis zijn. Of omdat je partner vertrokken is. Of je voelt om een andere reden heel diep van binnen dat het roer om moet. Neem dan voldoende tijd om te dromen. Zie je nieuwe leven helder voor je. Dan is het makkelijker om deze te bereiken.

Het materiaal van dromen

lounge bank van Mokana

Het materiaal van dromen? Dat klinkt een beetje gek. Maar het is echt zo dat bepaalde materialen je laten wegdromen. Denk maar eens aan het aaien van een zachte kat, de aanraking van zachte materialen in je kleding. Soms word je er rustig van, soms maakt het je wakker. Als je een grote bank koopt als inspiratie plek, let dan ook op het materiaal, de vorm en de kleur. Groen geeft rust, rood maakt alert. Als je oplet kun je het zelf voelen. En ook intuïtief weten wat jij nodig hebt. Het materiaal om bij weg te dromen. Dat is voor iedereen anders. De een is gevoeliger voor kleur en geur. De ander voor materiaal en geluid. Gelukkig zijn we allemaal anders. Het belangrijkste is dat we onszelf leren kennen.

Vintage en duurzame droom

Heb jij net als velen de droom om een duurzaam leven te hebben? En wil je die stap voor stap bereiken? In een duurzame leefstijl passen minder nieuwe spullen. ‘Spullen’ zijn namelijk de grootste ‘vervuiler’ van het Westen. Je kunt voor die droombank dus ook kiezen voor Vintage. Mokana heeft mooie vintage meubels. En je kunt natuurlijk ook naar de kringloop. Er zijn zoveel meubels die je zelf zou kunnen opknappen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.