Ga met Microkrediet voor Moeders naar Sri Lanka!

21 mei: Inspiratiebijeenkomst ‘De Kracht van de Ontmoeting’ Sri Lanka.

Wat betekent persoonlijk leiderschap voor jou in deze uitdagende tijd vol veranderingen? En hoe ontwikkel je je interne en externe leiderschapsstijl zo, dat je zowel op het werk als privé meer resultaten bereikt en meer plezier beleeft? Ontdek het tijdens de inspiratiebijeenkomst over de Female Leadership Journey naar Sri Lanka!
Female Leadership Journey
Microkrediet voor Moeders (MvM) bedacht speciaal voor jou een trainingsprogramma dat niet alleen je leiderschapsstijl ontwikkelt, maar ook lokale moeders helpt dit te doen. Met het geld dat je betaalt voor de leiderschapsreis, starten namelijk tien lokale vrouwen een onderneming! Tijdens de reis zie je ook waar het geld naartoe gaat: je ontmoet diverse vrouwen uit het MvM-project. Uiteraard maak je ook kennis met de overweldigende cultuur en natuur van Sri Lanka.

De Kracht van de Ontmoeting
Deze ontmoeting op drie niveaus (jezelf, de vrouwen van het MvM-project en de cultuur en natuur van het land) vormt een bijzonder onderdeel van het programma “De Kracht van de Ontmoeting”. Oud-deelnemers ervoeren het als een ‘life changing experience’. Gun jij jezelf ook deze leiderschapsreis?

Laat je inspireren!
Pak deze kans en kom naar de inspiratiebijeenkomst, waar je andere vrouwelijke leidinggevenden, coaches en ondernemers ontmoet. Je maakt dan ook kennis met de professionele trainers/coaches van LAB voor Leiders (voorheen AHAU Coaching & Training), geleid door Anita Tamming, die de training, yoga en mindfulness tijdens de reis verzorgen. De inspiratiebijeenkomst is op 21 mei aanstaande van 16.00 uur tot 19.30 uur bij Boer & Croon in Amsterdam. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan op onze website.

De reis naar Sri Lanka vindt plaats van 28-09-2013 tot en met 07-10-2013.

Verbindende groet,

Angelique Timmer
Directeur Microkrediet voor Moeders
06-11536557

Anita Tamming
Directeur LAB voor Leiders
06-46266575

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.