Mijn droom: meer geluk, gezondheid en succes!

de droom van: Tamara Straatman

Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven?

mijn droomHey, hallo jij daar! Mijn droom? Ik heb een droom en jij kunt mij helpen met het verwezenlijken van mijn droom. Mijn droom is namelijk zoveel mogelijk mensen helpen aan méér geluk, gezondheid en financieel succes in hun leven. En daar heb ik jouw hulp bij nodig! Want samen hebben wij een groot netwerk.

Mijn droom? Oplossing voor dagelijkse problemen

Er zijn veel mensen met alledaagse problemen. Jij kent die mensen én ik bied een oplossing voor hun dagelijkse problemen. Door middel van online trainingen geef ik hen inzicht in het probleem. Zodat zij de sleutels voor het oplossen van hun probleem in handen krijgen. En er als vanzelf ruimte ontstaat voor meer geluk, gezondheid en financieel succes. Hierdoor ontstaat er meer veiligheid en zorgeloosheid, waardoor we een betere levensomgeving creëren voor onszelf en onze kinderen. Help jij mij met het verwezenlijken van mijn/ onze droom? Zeg alsjeblieft ja! Want het wordt kei leuk. Meer info volgt bij een volmondig JA. Mail mij op info@tamarastraatman.nl of bel mij op 06-53891813.

Wie ben ik?

Tamara straatmanMijn naam is Tamara Straatman – NLP Quality of Life coach en ooit woog ik 97 kilo, was ik ernstig depressief en had ik last van allerlei chronische lichamelijke ziektes. Ook had ik een enorm laag zelfbeeld, slechte relaties zowel in de liefde als vriendschappelijk en weinig zakelijke successen. Door al mijn onzekerheden, schuldgevoelens, frustraties, angsten, schaamte en verdriet aan te pakken met NLP Quality of Life coaching verdwenen alle ‘klachten’ spontaan uit mijn leven. Puur door het opruimen van mijn traumatische gebeurtenissen in het verleden, kon ik deze emoties makkelijk loslaten. Nu ben ik intens gelukkig, kerngezond en ken vele zakelijke successen.

Wil jij dat ook ervaren? Of gun jij dat de mensen die jij lief hebt? Jij kan door simpelweg mijn trainingen aan te bevelen in jouw netwerk €50 per verkochte training verdienen. Deze online trainingen kun jij aanbieden in jouw netwerk voor slechts €199 per training. Momenteel zijn 2 online trainingen actief, maar in de toekomst volgen meerdere titels/ problemen, waar jij dan een oplossing voor kunt bieden. Start vandaag nog als mijn businesspartner want…

Jouw NIEUWE leven, begint VANDAAG

– In 10 stappen het figuur van je dromen! Je ideale droomfiguur eenvoudig bereiken zonder te diëten of jezelf uit te hongeren, maar puur door het veranderen van je mind-set je ideale gewicht bereiken. https://soofos.nl/cursus/online-training-gezond-ideaal-figuur/?ref=39
– In 10 stappen succesvol afscheid nemen van je faalangst! Zeg gedag tegen al jouw beren op de weg, door je manier van denken effectief te veranderen waardoor jij moeiteloos al jouw doelen succesvol gaat realiseren.  https://soofos.nl/cursus/online-training-faalangst-overwinnen/?ref=39

Je krijgt in deze online trainingen:

  • In 10 stappen inzicht in jezelf, jouw onbewuste drijfveren en hoe dit in relatie staat met geluk, gezondheid én succes.
  • Maar ook hoe je dit effectief in jezelf kunt veranderen, zodat jij het gewenste resultaat realiseert.
  • Tekst en uitleg met video’s. Inspiratie Moodboard. Steungroep/ forum voor feedback.
  • Diverse NLP oefeningen zodat jij effectief verschil gaat ervaren in jouw onderbewustzijn en dito resultaten in het leven.
  • E-book: Meer geluk, gezondheid of financieel succes in jouw leven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.