Beste wensen en dromen delen, inspiratie voor de kerst

beste wensenMet kerst komen families en vrienden bij elkaar om samen te eten. Maar het gaat daarbij zelden om het eten alleen. Iedereen heeft er weer een jaar hard werken opzitten. En sommigen deden het misschien wat rustiger aan. Maar iedereen komt tegen het einde van het jaar in een andere sfeer. Juist doordat we met collega’s een jaar afsluiten, en met familie en vrienden meer tijd hebben om te praten. Over hoe het gaat. En over de dromen die we hebben. We willen elkaar het beste wensen en we delen onze dromen met elkaar. Een bijzondere tijd in het jaar, waarvan we eigenlijk het hele jaar wel meer zouden willen. En dat kan! We moeten er alleen in durven geloven.

Dromen delen

Iedereen heeft dromen over hoe het leven er ideaal uit zou kunnen zien. Maar vaak geloven we zelf niet dat het ons toekomt. Het helpt om jezelf daar een duidelijk beeld van te maken en het vervolgens met de wereld te delen. Te beginnen met de mensen die het dichtst bij ons staan. Het helpt zeker niet om te praten over wat er allemaal ‘slecht’ is. Alles waar je aandacht aan geeft groeit immers. Dus maak een positief beeld over hoe je het hebben wilt en praat daarover. Deel het en werk eraan om te geloven dat jij dat verdient. Dat is de manier om jouw ideale leven te manifesteren! En door een luisterend oor voor anderen te bieden, kun je hen ook helpen in hun droom te geloven. Dat is mooi en fijn om te doen.

Beste wensen voor de kerst

Het is een oud gebruik om elkaar met kerst en voor het nieuwe jaar de beste wensen te sturen. Op een mooie kaart wensen wij elkaar fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar. Maar verdiepen we ons wel genoeg in wat geluk betekent? Voor onszelf en voor een ander? Het is mooi om daar gesprekken over te voeren. Het helpt onszelf en anderen om in onze dromen te gaan geloven. Want voor alle dromen geldt: je moet er wel in durven geloven, anders wordt het niks.

Ik ben benieuwd wat jouw dromen zijn. Je kunt ze delen op deze site. Als je 10 euro overmaakt naar www.microkredietvoormoeders.org, plaatsen wij jouw droom op mamamboom.nl. Want als je jouw dromen met de wereld deelt, komen ze eerder uit! Kijk HIER hoe dat werkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.