Geloof in jouw dromen en geef ze vorm

geloofdoor: Vivienne Westerhoud.

Groot dromen en geloven

Sommige mensen zijn helemaal tevreden met wat ze hebben en met wat ze doen. Anderen hebben dromen. Dromen over waar ze zouden willen zijn. Wat ze zouden willen hebben en kunnen doen. Als het grote dromen zijn denken we al snel dat we altijd zullen blijven dromen. Gewoon omdat we niet geloven dat het ideale plaatje ons gegund zal zijn. En waarom eigenlijk niet? Iedereen mag toch groot dromen? En dat heeft vooral zin als je zelf gelooft dat het werkelijkheid kan worden. En het kan gemakkelijker vorm krijgen als je vanuit een tevreden toestand begint eraan te werken. Je hoeft er zelfs niet achteraan te rennen. Het mag naar jou toe komen. Als je het durft te ontvangen.

Weet jij al wat je echt wilt?

Mijn ervaring is dat je soms droomt over dingen, die in werkelijkheid helemaal niet bij je passen. Zo leek het mij vroeger geweldig leuk om een winkeltje te hebben. Tot ik mij realiseerde dat ik dan dus elke dag in een winkeltje zou moeten staan. En elke dag de kas zou moeten opmaken. Ik zag mijzelf ook actrice worden, maar moest er niet aan denken de rest van mijn leven op sets rond te hangen in afwachting van mijn moment. -Hoewel ik wel graag ooit een mooie karakterrol zou willen spelen in een drama, dus daar mag iedereen mij voor bellen!- Als je een droom uit wilt laten komen, is het wel belangrijk dat je weet wat je echt wilt. Probeer voor je te zien hoe je leven eruit zal zien als je die droom gaat leven. Dan weet je ook of dat bij jou zou passen.

Maak je droom zichtbaar

Als je eenmaal weet wat je wilt, maak dan je droom zichtbaar. Janneke de Geus schreef al eerder eens op deze website over het maken van een vision board. Het kan je helpen je dromen te verwezenlijken. Doordat je een beeld maakt van hoe jouw ideale leven eruit ziet, kun je jouw toekomst helder visualiseren. En door te visualiseren kun je manifesteren. Want alles wat jij voor je ziet en waar jij in gelooft heeft een grote kans om waarheid te worden. Dat hebben we allemaal wel gelezen in The Secret. En zijn wij daar ook dagelijks mee bezig? Waarom eigenlijk niet? Wat let ons? Ga eens goed na wat jij echt wilt en maak dat vision board om jezelf er elke dag aan te herinneren. Print deze eventueel op canvas, hout of een ander materiaal. Dat kan goed via webprint.nl. Dan kun je het mooie beeld van jouw idelae leven op een prominente plek in je huis hangen. Plaats jouw droom ook op deze site. Maak 10 euro over naar Microkrediet voor Moeders en deel jouw droom met de wereld, dan komt hij eerder uit! Lees hier hoe dat werkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.