Maak meisjesdromen waar via Mamaboom! & WOMEN Inc.

MeisjesdromenMaak #meisjesdromen waar! Mamaboom! maakt zich al jaren sterk voor het vervullen van dromen. Je eigen dromen en die van vrouwen in Azië. Ondernemende vrouwen, die wij steunen via Stichting Microkrediet voor Moeders. WOMEN Inc. is nu ook een campagne gestart om #meisjesdromen waar te maken. Wat een leuk, mooi en vooral ook belangrijk initiatief! Gelijke kansen voor jongens en meisjes en gelijke beloning voor mannen en vrouwen, daar maakt WOMEN Inc. zich al jaren sterk voor. Bekijk de dromen van andere vrouwen en meisjes en deel jouw eigen droom. En? Kwamen jouw dromen uit? En zo niet, waar lag dat aan? Kreeg je de kans niet? Of gaf je vooral jezelf die kans niet? Het is nooit te laat om je dromen waar te maken! Deel jouw droom via Mamaboom! en steun daarmee Microkrediet voor moeders.

WOMEN Inc. en meisjesdromen

Met deze campagne zet WOMEN Inc. net als Mamaboom! in op de dromen van meisjes en vrouwen. We denken vaak aan vrouwen in andere landen, als we ons sterk willen maken voor gelijkheid. Maar hoe zit het eigenlijk met de kansen van meisjes in Nederland? WOMEN Inc. wil ervoor zorgen dat meisjes genoeg kansen krijgen om later hun dromen waar te maken. Waar droomde jij vroeger van? Zij vroegen het aan 10 meisjes van 10! Bekijk het prachtige ontwapende filmpje waar ze vertellen over hun toekomstdromen en zorg samen met WOMEN Inc. dat deze #meisjesdromen waar worden.
Ga naar deze speciale pagina en deel de video met zoveel mogelijk anderen: Maak #meisjesdromen waar!

Mamaboom! en meisjesdromen

Begin 2010 startte Vivienne Westerhoud samen met drie vriendinnen stichting Mamaboom! Omdat alle fondsen die zij wierven direct op rekening van stichting Microkredietvoormoeders.org gestort werden, besloten zij de stichting op te heffen. Maar dat neemt niet weg dat Vivienne stil heeft gezeten. Mamaboom! biedt via haar website inspiratie voor iedereen die zijn of haar droom wil verwezenlijken. Als je een droom hebt, komt deze eerder uit als je die deelt met de wereld. Daarom mag iedereen een droom plaatsen op Mamaboom.nl. In ruil daarvoor vragen wij minimaal 10 euro over te maken naar stichting Microkrediet voor Moeders. Zo helpen wij de dromen waar te maken voor ondernemende moeders in Azië. Kijk hier voor meer informatie over Mamaboom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.